Juustomakaronilaatikko

Keitä makaroni kypsäksi ja valmista valkokastike.

Sulata voi ja lisää jauhot.

Ohenna jauho-voi seosta maidolla kunnes saat valkokastikkeen.

Varo polttamasta pohjaan.

Lisää juusto valkokastikkeeseen pienissä erissä.

Rasvaa vuoka voila ja laita siivilöidyt makaronit sinne.

Lisää juustokastike päälle, sekoita ja painenele tiiviiksi.

Paista 175 C asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Arisa0071

Arisa0071 sanoi...

Eri juustoilla makua voi säätää haluamakseen. Juustokastiketta voi myös maustaa valkopippurilla, muskotilla tai viherpippurilla.

keskiviikko 21.03.2012 klo 14:49

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvämakaroni-Fusilli (Myllyn paras), annos 83g234g748kcal32.3g135.7g7.5g19.2g
Voi, 1 tl, 5 g35g256kcal0.4g0.4g28.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.4g0.3g0.8g
Maito, Kevyt234g108kcal7.5g11.2g3.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa468g1403kcal107.6g0g107.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1988g5191kcal300.4g327.4g294g40g
Valittu annoskoko994g2596kcal150.2g163.7g147g20g
Annoskoko puolitettuna497g1298kcal75.1g81.9g73.5g10g
Arvot/100g100g261kcal15.1g16.5g14.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281336