DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkokaali keräkaali 780g217kcal9.3g31.7g1.6g16.4g
Voi vähäsuolainen 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Siirappi 22g66kcal0g16.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha375g623kcal71.3g0g37.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2608g2285kcal165.2g105.8g124.8g35.2g
Valittu annoskoko1304g1143kcal82.6g52.9g62.4g17.6g
Annoskoko puolitettuna652g571kcal41.3g26.5g31.2g8.8g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464