DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 105g32kcal1.3g5g0.2g1.8g
Valkokaali keräkaali 1170g325kcal13.9g47.5g2.3g24.6g
Voi vähäsuolainen 11g76kcal0.1g0g8.5g0g
Siirappi 33g100kcal0g24.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha563g934kcal106.9g0g56.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g248kcal1.5g2.3g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3912g3428kcal247.4g158.6g187.2g52.8g
Valittu annoskoko1956g1714kcal123.7g79.3g93.6g26.4g
Annoskoko puolitettuna978g857kcal61.9g39.7g46.8g13.2g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464