DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.4g3g
Valkokaali keräkaali 1950g542kcal23.2g79.2g3.9g40.9g
Voi vähäsuolainen 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Siirappi 55g166kcal0.1g40.8g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha938g1556kcal178.1g0g93.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 125g413kcal2.5g3.8g43.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6520g5712kcal412.6g264.6g312.2g87.8g
Valittu annoskoko3260g2856kcal206.3g132.3g156.1g43.9g
Annoskoko puolitettuna1630g1428kcal103.2g66.2g78.1g22g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464