DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 210g64kcal2.6g10.1g0.4g3.6g
Valkokaali keräkaali 2340g650kcal27.8g95g4.7g49.1g
Voi vähäsuolainen 21g152kcal0.2g0.1g17.1g0g
Siirappi 66g199kcal0.1g48.9g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1125g1868kcal213.8g0g112.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g495kcal3g4.5g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7824g6855kcal495g317.2g374.4g105.4g
Valittu annoskoko3912g3427kcal247.5g158.6g187.2g52.7g
Annoskoko puolitettuna1956g1714kcal123.8g79.3g93.6g26.4g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464