DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 245g74kcal3.1g11.8g0.5g4.2g
Valkokaali keräkaali 2730g758kcal32.5g110.8g5.5g57.3g
Voi vähäsuolainen 25g178kcal0.3g0.1g19.9g0g
Siirappi 77g232kcal0.1g57.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1313g2179kcal249.4g0g131.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 175g578kcal3.5g5.3g61.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9128g7997kcal577.8g370.2g437g123g
Valittu annoskoko4564g3999kcal288.9g185.1g218.5g61.5g
Annoskoko puolitettuna2282g1999kcal144.5g92.6g109.3g30.8g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464