DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 280g85kcal3.5g13.4g0.6g4.8g
Valkokaali keräkaali 3120g866kcal37.1g126.7g6.2g65.5g
Voi vähäsuolainen 28g203kcal0.3g0.1g22.8g0g
Siirappi 88g265kcal0.1g65.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1500g2490kcal285g0g150g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10432g9139kcal660g422.8g499.2g140.6g
Valittu annoskoko5216g4570kcal330g211.4g249.6g70.3g
Annoskoko puolitettuna2608g2285kcal165g105.7g124.8g35.2g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464