DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 315g95kcal3.9g15.1g0.6g5.4g
Valkokaali keräkaali 3510g975kcal41.8g142.5g7g73.7g
Voi vähäsuolainen 32g229kcal0.4g0.1g25.6g0g
Siirappi 99g299kcal0.1g73.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1688g2801kcal320.6g0g168.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 225g743kcal4.5g6.8g78.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11736g10282kcal742.6g475.8g561.6g158.2g
Valittu annoskoko5868g5141kcal371.3g237.9g280.8g79.1g
Annoskoko puolitettuna2934g2571kcal185.7g119g140.4g39.6g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464