DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 350g106kcal4.4g16.8g0.7g6g
Valkokaali keräkaali 3900g1083kcal46.4g158.3g7.8g81.9g
Voi vähäsuolainen 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Siirappi 110g332kcal0.1g81.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1875g3113kcal356.3g0g187.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 250g825kcal5g7.5g87.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13040g11424kcal825.2g528.4g624g175.8g
Valittu annoskoko6520g5712kcal412.6g264.2g312g87.9g
Annoskoko puolitettuna3260g2856kcal206.3g132.1g156g44g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464