Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)160g560kcal20.8g112g2.4g4.8g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)320g525kcal80g2.9g21.1g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g480g192kcal8.2g39.4g0.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 80g121kcal6.4g3.7g8.8g0.1g
Ruokakerma, Pirkka 10%320g384kcal9.3g14.4g32g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper56g162kcal14.6g0g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2896g3905kcal279.4g347.8g153.4g10.8g
Valittu annoskoko1448g1952kcal139.7g173.9g76.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna724g976kcal69.9g87g38.4g2.7g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961