Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)240g840kcal31.2g168g3.6g7.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)480g787kcal120g4.3g31.7g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g720g288kcal12.2g59g0.7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 120g181kcal9.6g5.6g13.2g0.2g
Ruokakerma, Pirkka 10%480g576kcal13.9g21.6g48g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper84g244kcal21.8g0g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4344g5857kcal418.6g521.6g229.8g16.4g
Valittu annoskoko2172g2929kcal209.3g260.8g114.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna1086g1464kcal104.7g130.4g57.5g4.1g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961