Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)280g980kcal36.4g196g4.2g8.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)560g918kcal140g5g37g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g840g336kcal14.3g68.9g0.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 140g211kcal11.2g6.5g15.4g0.2g
Ruokakerma, Pirkka 10%560g672kcal16.2g25.2g56g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper98g284kcal25.5g0g20.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5068g6833kcal488.6g608.6g268.2g19.2g
Valittu annoskoko2534g3417kcal244.3g304.3g134.1g9.6g
Annoskoko puolitettuna1267g1708kcal122.2g152.2g67.1g4.8g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961