Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)360g1260kcal46.8g252g5.4g10.8g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)720g1181kcal180g6.5g47.5g0g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g1080g432kcal18.4g88.6g1.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 180g271kcal14.4g8.4g19.8g0.2g
Ruokakerma, Pirkka 10%720g864kcal20.9g32.4g72g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper126g365kcal32.8g0g26.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6516g8786kcal628.4g782.8g344.8g24.4g
Valittu annoskoko3258g4393kcal314.2g391.4g172.4g12.2g
Annoskoko puolitettuna1629g2197kcal157.1g195.7g86.2g6.1g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961