Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)40g140kcal5.2g28g0.6g1.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)80g131kcal20g0.7g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g120g48kcal2g9.8g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 20g30kcal1.6g0.9g2.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%80g96kcal2.3g3.6g8g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper14g41kcal3.6g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana724g976kcal69.6g86.8g38.2g2.6g
Valittu annoskoko362g488kcal34.8g43.4g19.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna181g244kcal17.4g21.7g9.6g0.7g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961