Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)400g1400kcal52g280g6g12g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)800g1312kcal200g7.2g52.8g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g1200g480kcal20.4g98.4g1.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 200g301kcal16g9.3g22g0.3g
Ruokakerma, Pirkka 10%800g960kcal23.2g36g80g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper140g406kcal36.4g0g29.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7240g9762kcal698g869.4g383.2g27.4g
Valittu annoskoko3620g4881kcal349g434.7g191.6g13.7g
Annoskoko puolitettuna1810g2441kcal174.5g217.4g95.8g6.9g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961