Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)100g350kcal13g70g1.5g3g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)200g328kcal50g1.8g13.2g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g300g120kcal5.1g24.6g0.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 50g75kcal4g2.3g5.5g0.1g
Ruokakerma, Pirkka 10%200g240kcal5.8g9g20g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper35g102kcal9.1g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1810g2441kcal174.6g217.4g95.6g6.8g
Valittu annoskoko905g1220kcal87.3g108.7g47.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna453g610kcal43.7g54.4g23.9g1.7g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961