Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki56g38kcal6.8g2.2g0.1g0g
Edam 24% (Arla)33g107kcal8.7g0g8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Vehnälese 2.7g6.1kcal0.4g0.4g0.1g1g
Ruisjauho kokojyväjauho 5.3g16kcal0.5g2.9g0.1g0.7g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g413kcal39.6g12g22g3.4g
Valittu annoskoko128g206kcal19.8g6g11g1.7g
Annoskoko puolitettuna64g103kcal9.9g3g5.5g0.9g
Arvot/100g100g161kcal15.5g4.7g8.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577