Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki83g57kcal10.1g3.2g0.2g0g
Edam 24% (Arla)50g160kcal13g0g12g0g
Kananmuna kuorineen punnittu45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Vehnälese 4g9kcal0.5g0.6g0.2g1.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 8g24kcal0.7g4.4g0.2g1.1g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g619kcal58.8g17.8g33.4g5.2g
Valittu annoskoko192g310kcal29.4g8.9g16.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna96g155kcal14.7g4.5g8.4g1.3g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.6g8.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577