Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki111g75kcal13.5g4.3g0.2g0g
Edam 24% (Arla)67g213kcal17.3g0g16g0g
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Vehnälese 5.3g12kcal0.7g0.8g0.2g2g
Ruisjauho kokojyväjauho 11g32kcal0.9g5.9g0.2g1.5g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana512g826kcal78.2g24g44g7g
Valittu annoskoko256g413kcal39.1g12g22g3.5g
Annoskoko puolitettuna128g206kcal19.6g6g11g1.8g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577