Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki125g85kcal15.3g4.9g0.3g0g
Edam 24% (Arla)75g240kcal19.5g0g18g0g
Kananmuna kuorineen punnittu68g86kcal7.5g0.2g6.1g0g
Vehnälese 6g14kcal0.8g0.9g0.3g2.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 12g37kcal1.1g6.6g0.2g1.7g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana577g931kcal88.6g27g49.8g7.8g
Valittu annoskoko289g465kcal44.3g13.5g24.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna144g233kcal22.2g6.8g12.5g2g
Arvot/100g100g161kcal15.4g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577