Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki139g94kcal16.9g5.4g0.3g0g
Edam 24% (Arla)83g266kcal21.6g0g20g0g
Kananmuna kuorineen punnittu75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Vehnälese 6.7g15kcal0.9g1g0.3g2.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 13g41kcal1.2g7.4g0.3g1.9g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g1032kcal98g30g55.4g8.8g
Valittu annoskoko320g516kcal49g15g27.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna160g258kcal24.5g7.5g13.9g2.2g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577