Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki166g113kcal20.3g6.5g0.3g0g
Edam 24% (Arla)100g319kcal26g0g24g0g
Kananmuna kuorineen punnittu91g114kcal10g0.3g8.1g0g
Vehnälese 8g18kcal1.1g1.2g0.4g3g
Ruisjauho kokojyväjauho 16g49kcal1.4g8.8g0.3g2.2g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g1238kcal118g36.2g66.2g10.4g
Valittu annoskoko384g619kcal59g18.1g33.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna192g310kcal29.5g9.1g16.6g2.6g
Arvot/100g100g161kcal15.4g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577