Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki194g132kcal23.7g7.6g0.4g0g
Edam 24% (Arla)117g373kcal30.3g0g28g0g
Kananmuna kuorineen punnittu106g133kcal11.6g0.3g9.5g0g
Vehnälese 9g21kcal1.2g1.4g0.4g3.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 19g57kcal1.6g10.3g0.4g2.6g
Leivinjauhe 3.9g6.8kcal0.2g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g1445kcal137.2g42.2g77.4g12.2g
Valittu annoskoko448g723kcal68.6g21.1g38.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna224g361kcal34.3g10.6g19.4g3.1g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577