Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki222g151kcal27.1g8.7g0.4g0g
Edam 24% (Arla)133g426kcal34.6g0g31.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu121g152kcal13.3g0.4g10.9g0g
Vehnälese 11g24kcal1.4g1.6g0.5g4g
Ruisjauho kokojyväjauho 21g65kcal1.9g11.8g0.4g3g
Leivinjauhe 4.4g7.8kcal0.2g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1024g1651kcal157g48.4g88.2g14g
Valittu annoskoko512g826kcal78.5g24.2g44.1g7g
Annoskoko puolitettuna256g413kcal39.3g12.1g22.1g3.5g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577