Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki277g189kcal33.8g10.8g0.6g0g
Edam 24% (Arla)166g532kcal43.3g0g39.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu151g190kcal16.6g0.5g13.6g0g
Vehnälese 13g30kcal1.8g2g0.6g5g
Ruisjauho kokojyväjauho 27g81kcal2.3g14.7g0.5g3.7g
Leivinjauhe 5.5g10kcal0.3g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g2064kcal196.2g60.2g110.4g17.4g
Valittu annoskoko640g1032kcal98.1g30.1g55.2g8.7g
Annoskoko puolitettuna320g516kcal49.1g15.1g27.6g4.4g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577