Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2210g3757kcal442g0g221g0g
Juusto, Valio arkijuusto884g2917kcal238.7g0g212.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4586g828kcal25.7g114.6g18.3g32.1g
Paprika punainen 553g162kcal5.2g24.9g2.2g10.5g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)553g884kcal14.9g14.9g82.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g608g1702kcal115.5g0g133.7g0g
Sipuli (kuorittu)497g134kcal6.5g23.9g1g8.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl111g995kcal0g0g110.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22756kcal1697g356.6g1563.6g102.2g
Valittu annoskoko10000g11378kcal848.5g178.3g781.8g51.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5689kcal424.3g89.2g390.9g25.6g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712