Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%800g1360kcal160g0g80g0g
Juusto, Valio arkijuusto320g1056kcal86.4g0g76.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1660g300kcal9.3g41.5g6.6g11.6g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g220g616kcal41.8g0g48.4g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7240g8237kcal614.2g129g566g37g
Valittu annoskoko3620g4119kcal307.1g64.5g283g18.5g
Annoskoko puolitettuna1810g2059kcal153.6g32.3g141.5g9.3g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712