Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1200g2040kcal240g0g120g0g
Juusto, Valio arkijuusto480g1584kcal129.6g0g115.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2490g449kcal13.9g62.2g10g17.4g
Paprika punainen 300g88kcal2.8g13.5g1.2g5.7g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)300g480kcal8.1g8.1g45g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g330g924kcal62.7g0g72.6g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10860g12356kcal921.2g193.6g849g55.4g
Valittu annoskoko5430g6178kcal460.6g96.8g424.5g27.7g
Annoskoko puolitettuna2715g3089kcal230.3g48.4g212.3g13.9g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712