Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%200g340kcal40g0g20g0g
Juusto, Valio arkijuusto80g264kcal21.6g0g19.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 415g75kcal2.3g10.4g1.7g2.9g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)50g80kcal1.3g1.3g7.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g55g154kcal10.5g0g12.1g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1810g2059kcal153.6g32.2g141.6g9.2g
Valittu annoskoko905g1030kcal76.8g16.1g70.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna453g515kcal38.4g8.1g35.4g2.3g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712