Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2000g3400kcal400g0g200g0g
Juusto, Valio arkijuusto800g2640kcal216g0g192g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4150g749kcal23.2g103.7g16.6g29g
Paprika punainen 500g146kcal4.7g22.5g2g9.5g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)500g800kcal13.5g13.5g75g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g550g1540kcal104.5g0g121g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g900kcal0g0g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18100g20594kcal1535.6g322.6g1415g92.4g
Valittu annoskoko9050g10297kcal767.8g161.3g707.5g46.2g
Annoskoko puolitettuna4525g5149kcal383.9g80.7g353.8g23.1g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712