Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g2000g680kcal4g142g6g36g
Vehnänalkiopasta plus (torino)1500g5400kcal255g1005g33g51g
Maissi (makea), Rainbow1500g1200kcal31.5g195g15g55.5g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen1300g1040kcal5.2g260g1.3g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss1500g795kcal85.5g79.5g7.5g46.5g
Kurkku, tuore1000g100kcal6g16.9g1g7g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)700g770kcal175g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g500g900kcal6g80g60g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21770kcal1136.4g3556.8g247.6g399g
Valittu annoskoko10000g10885kcal568.2g1778.4g123.8g199.5g
Annoskoko puolitettuna5000g5443kcal284.1g889.2g61.9g99.8g
Arvot/100g100g109kcal5.7g17.8g1.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=28376