Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g800g272kcal1.6g56.8g2.4g14.4g
Vehnänalkiopasta plus (torino)600g2160kcal102g402g13.2g20.4g
Maissi (makea), Rainbow600g480kcal12.6g78g6g22.2g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen520g416kcal2.1g104g0.5g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss600g318kcal34.2g31.8g3g18.6g
Kurkku, tuore400g40kcal2.4g6.8g0.4g2.8g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)280g308kcal70g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g200g360kcal2.4g32g24g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g8708kcal454.6g1422.8g99g159.6g
Valittu annoskoko4000g4354kcal227.3g711.4g49.5g79.8g
Annoskoko puolitettuna2000g2177kcal113.7g355.7g24.8g39.9g
Arvot/100g100g109kcal5.7g17.8g1.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=28376