Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1200g408kcal2.4g85.2g3.6g21.6g
Vehnänalkiopasta plus (torino)900g3240kcal153g603g19.8g30.6g
Maissi (makea), Rainbow900g720kcal18.9g117g9g33.3g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen780g624kcal3.1g156g0.8g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss900g477kcal51.3g47.7g4.5g27.9g
Kurkku, tuore600g60kcal3.6g10.1g0.6g4.2g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)420g462kcal105g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g300g540kcal3.6g48g36g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g13062kcal681.8g2134g148.6g239.4g
Valittu annoskoko6000g6531kcal340.9g1067g74.3g119.7g
Annoskoko puolitettuna3000g3266kcal170.5g533.5g37.2g59.9g
Arvot/100g100g109kcal5.7g17.8g1.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=28376