Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1600g544kcal3.2g113.6g4.8g28.8g
Vehnänalkiopasta plus (torino)1200g4320kcal204g804g26.4g40.8g
Maissi (makea), Rainbow1200g960kcal25.2g156g12g44.4g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen1040g832kcal4.2g208g1g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss1200g636kcal68.4g63.6g6g37.2g
Kurkku, tuore800g80kcal4.8g13.5g0.8g5.6g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)560g616kcal140g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g400g720kcal4.8g64g48g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16000g17416kcal909.2g2845.4g198g319.2g
Valittu annoskoko8000g8708kcal454.6g1422.7g99g159.6g
Annoskoko puolitettuna4000g4354kcal227.3g711.4g49.5g79.8g
Arvot/100g100g109kcal5.7g17.8g1.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=28376