Herkkusieni-kesäkurpitsawokki

Leikkaa sienet ja kesäkurpitsa viipaleiksi.

Jos kesäkurpitsa on pehmeä keskeltä, koverra siemenosa pois lusikalla.

Suikaloi sipuli.

Paista herkkusieniä hetki omassa liemessään.

Kaada lautaselle odottamaan.

Lisää pannuun rypsiöljy.

Vokkaa sipulisuikaleita hetki ja lisää pannulle kesäkurpitsaviipaleet.

Vokkaa pari kolme minuuttia ja kaada sienet takaisin pannuun.

Sekoittele ahkerasti.

Lisää joukkoon maapähkinät ja soijakastike.

Mausta pippurilla ja lisää tarvittaessa tilkka vettä.

Anna kiehahtaa kunnolla ja tarkista maku.

Nauti lisukkeeksi kalalle, broilerille, lihalle tai paistetulle tofuviipaleelle tai nauti sellaisenaan tai täysjyvä tms. riisin tai pastan kanssa.

Saat maapähkinöistä ruskean kuoren pois paahtamalla niitä hetken aikaa kuivalla pannulla.

Kaada talouspaperin tai pyyhkeen päälle ja hankaa kevyesti kämmenten välissä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Janisa84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 133g21kcal2.8g0.4g0.4g2g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Soijakastike 4g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana548g160kcal8g9.8g8.4g6.6g
Valittu annoskoko274g80kcal4g4.9g4.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna137g40kcal2g2.5g2.1g1.7g
Arvot/100g100g29kcal1.5g1.8g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284070