Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 375g68kcal2.1g9.4g1.5g2.6g
Sipulikuutiot rainbow7.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g375g131kcal3.8g24.4g1.9g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa188g150kcal8.4g24.4g1.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa113g338kcal25.9g0g25.9g0g
Basilika, tuore38g15kcal1.2g1.9g0.3g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2202g1417kcal84g122.4g63g8.4g
Valittu annoskoko1101g709kcal42g61.2g31.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna551g354kcal21g30.6g15.8g2.1g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.6g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511