Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 625g113kcal3.5g15.6g2.5g4.4g
Sipulikuutiot rainbow13g1.3kcal0.2g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g625g219kcal6.3g40.6g3.1g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa313g250kcal14.1g40.6g3.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa188g563kcal43.1g0g43.1g0g
Basilika, tuore63g25kcal1.9g3.1g0.5g2.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3670g2362kcal139.8g203.4g104.8g14g
Valittu annoskoko1835g1181kcal69.9g101.7g52.4g7g
Annoskoko puolitettuna918g590kcal35g50.9g26.2g3.5g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.5g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511