Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 750g135kcal4.2g18.8g3g5.3g
Sipulikuutiot rainbow15g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g750g263kcal7.5g48.8g3.8g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa375g300kcal16.9g48.7g3.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa225g675kcal51.7g0g51.7g0g
Basilika, tuore75g30kcal2.3g3.7g0.6g2.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4404g2834kcal167.4g244.4g125.8g16.8g
Valittu annoskoko2202g1417kcal83.7g122.2g62.9g8.4g
Annoskoko puolitettuna1101g709kcal41.9g61.1g31.5g4.2g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.5g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511