Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Sipulikuutiot rainbow20g2kcal0.3g0.3g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1000g350kcal10g65g5g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa500g400kcal22.5g65g5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa300g900kcal69g0g69g0g
Basilika, tuore100g40kcal3.1g5g0.8g3.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5872g3778kcal223.6g325.8g167.8g22.4g
Valittu annoskoko2936g1889kcal111.8g162.9g83.9g11.2g
Annoskoko puolitettuna1468g945kcal55.9g81.5g42g5.6g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.5g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511