Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1125g203kcal6.3g28.1g4.5g7.9g
Sipulikuutiot rainbow23g2.3kcal0.3g0.3g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1125g394kcal11.3g73.1g5.6g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa563g450kcal25.3g73.1g5.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa338g1013kcal77.6g0g77.6g0g
Basilika, tuore113g45kcal3.5g5.6g0.9g4.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6606g4251kcal251.4g366.2g188.6g25.4g
Valittu annoskoko3303g2125kcal125.7g183.1g94.3g12.7g
Annoskoko puolitettuna1652g1063kcal62.9g91.6g47.2g6.4g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.5g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511