Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Sipulikuutiot rainbow2.5g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g125g44kcal1.3g8.1g0.6g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa63g50kcal2.8g8.1g0.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa38g113kcal8.6g0g8.6g0g
Basilika, tuore13g5kcal0.4g0.6g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana734g473kcal28g40.4g20.8g2.8g
Valittu annoskoko367g236kcal14g20.2g10.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna184g118kcal7g10.1g5.2g0.7g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.5g2.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511