Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1250g226kcal7g31.3g5g8.8g
Sipulikuutiot rainbow25g2.5kcal0.4g0.4g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1250g438kcal12.5g81.3g6.3g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa625g500kcal28.1g81.2g6.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa375g1125kcal86.2g0g86.2g0g
Basilika, tuore125g50kcal3.9g6.2g1g4.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7340g4723kcal279.4g407.4g209.6g28.2g
Valittu annoskoko3670g2361kcal139.7g203.7g104.8g14.1g
Annoskoko puolitettuna1835g1181kcal69.9g101.9g52.4g7.1g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.6g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511