Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.8g
Sipulikuutiot rainbow5g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g250g88kcal2.5g16.3g1.3g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa125g100kcal5.6g16.2g1.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa75g225kcal17.2g0g17.2g0g
Basilika, tuore25g10kcal0.8g1.2g0.2g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1468g945kcal55.8g81.6g41.8g5.8g
Valittu annoskoko734g472kcal27.9g40.8g20.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna367g236kcal14g20.4g10.5g1.5g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.6g2.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511