Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g210g733kcal24.6g152.3g2.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g300g105kcal3g19.5g1.5g0g
Herkkusieni 60g10kcal1.3g0.2g0.2g0.9g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g90g13kcal1.7g0.4g0.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 60g104kcal4.6g1.4g9g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 60g136kcal8.4g1g10.8g0g
Pesto (Pirkka)9g52kcal0.4g0.3g5.5g0.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa120g360kcal27.6g0g27.6g0g
Broilerifileesuikale (Atria)180g198kcal41.4g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2178g3421kcal226g350.2g123.4g2.6g
Valittu annoskoko1089g1711kcal113g175.1g61.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna545g855kcal56.5g87.6g30.9g0.7g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16.1g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284527