Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g280g977kcal32.8g203g3.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g400g140kcal4g26g2g0g
Herkkusieni 80g13kcal1.7g0.2g0.3g1.2g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g120g17kcal2.3g0.5g0.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 80g139kcal6.1g1.8g12g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 80g182kcal11.2g1.4g14.4g0g
Pesto (Pirkka)12g70kcal0.5g0.5g7.3g0.5g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa160g480kcal36.8g0g36.8g0g
Broilerifileesuikale (Atria)240g264kcal55.2g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2904g4561kcal301.2g466.8g164.6g3.4g
Valittu annoskoko1452g2281kcal150.6g233.4g82.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna726g1140kcal75.3g116.7g41.2g0.9g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16.1g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284527