Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g490g1710kcal57.3g355.3g6.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g700g245kcal7g45.5g3.5g0g
Herkkusieni 140g22kcal2.9g0.4g0.5g2.1g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g210g29kcal4g0.8g1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 140g243kcal10.6g3.2g21g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 140g318kcal19.6g2.4g25.2g0g
Pesto (Pirkka)21g122kcal0.9g0.8g12.8g0.9g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa280g840kcal64.4g0g64.4g0g
Broilerifileesuikale (Atria)420g462kcal96.6g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5082g7983kcal526.6g816.8g288.2g6g
Valittu annoskoko2541g3991kcal263.3g408.4g144.1g3g
Annoskoko puolitettuna1271g1996kcal131.7g204.2g72.1g1.5g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16.1g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284527