Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g560g1954kcal65.5g406g7.8g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g800g280kcal8g52g4g0g
Herkkusieni 160g26kcal3.4g0.5g0.5g2.4g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g240g34kcal4.6g1g1.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 160g277kcal12.2g3.7g24g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 160g364kcal22.4g2.7g28.8g0g
Pesto (Pirkka)24g139kcal1g0.9g14.6g1.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa320g960kcal73.6g0g73.6g0g
Broilerifileesuikale (Atria)480g528kcal110.4g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5808g9123kcal602.2g933.6g329.2g7g
Valittu annoskoko2904g4562kcal301.1g466.8g164.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna1452g2281kcal150.6g233.4g82.3g1.8g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16.1g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284527