Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g630g2199kcal73.7g456.8g8.8g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g900g315kcal9g58.5g4.5g0g
Herkkusieni 180g29kcal3.8g0.5g0.6g2.7g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g270g38kcal5.1g1.1g1.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 180g312kcal13.7g4.1g27g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 180g409kcal25.2g3.1g32.4g0g
Pesto (Pirkka)27g157kcal1.2g1g16.5g1.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa360g1080kcal82.8g0g82.8g0g
Broilerifileesuikale (Atria)540g594kcal124.2g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6534g10263kcal677.4g1050.2g370.4g7.8g
Valittu annoskoko3267g5132kcal338.7g525.1g185.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna1634g2566kcal169.4g262.6g92.6g2g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16.1g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284527