Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g70g244kcal8.2g50.8g1g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g100g35kcal1g6.5g0.5g0g
Herkkusieni 20g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g30g4.2kcal0.6g0.1g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 20g35kcal1.5g0.5g3g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 20g46kcal2.8g0.3g3.6g0g
Pesto (Pirkka)3g17kcal0.1g0.1g1.8g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa40g120kcal9.2g0g9.2g0g
Broilerifileesuikale (Atria)60g66kcal13.8g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana726g1140kcal75.2g116.8g41.2g0.8g
Valittu annoskoko363g570kcal37.6g58.4g20.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna182g285kcal18.8g29.2g10.3g0.2g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16.1g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284527