Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g700g2443kcal81.9g507.5g9.8g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1000g350kcal10g65g5g0g
Herkkusieni 200g32kcal4.2g0.6g0.7g3g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g300g42kcal5.7g1.2g1.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 200g346kcal15.2g4.6g30g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 200g455kcal28g3.4g36g0g
Pesto (Pirkka)30g174kcal1.3g1.1g18.3g1.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa400g1200kcal92g0g92g0g
Broilerifileesuikale (Atria)600g660kcal138g0g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7260g11404kcal752.6g1166.8g411.8g8.6g
Valittu annoskoko3630g5702kcal376.3g583.4g205.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna1815g2851kcal188.2g291.7g103g2.2g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16.1g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284527